patrixrawk

noh hujan my superb hero - wanna some like you noh - pemberontak kuku besi - noradanish lover
Born to be wild
@sasnaxclothing

Born to be wild
@sasnaxclothing

belum tentu semua masalah boleh selesai •
jangan lari dari realiti •
kenapa perlu takut •
cuba hadapi masalah dengan cara  menyelesaikan pekara tersebut •
bukan lari dari apa yang terlah kita lakukan •

belum tentu semua masalah boleh selesai •
jangan lari dari realiti •
kenapa perlu takut •
cuba hadapi masalah dengan cara menyelesaikan pekara tersebut •
bukan lari dari apa yang terlah kita lakukan •

photo semalam pagi
di Kuala Lumpur 
maaf bukan untuk menyinggung
sesiapa, cuma buat aku tersentap 
kenapa ia harus berakhir berginj

mana pergi nilai kemanusiaan
kenapa harus berakhir berginj
dimana anak yang harus menjaga dia
kenapa, susah sangat ke nak jaga dia

fikirkan selagi kamu masih ada otak

photo semalam pagi
di Kuala Lumpur
maaf bukan untuk menyinggung
sesiapa, cuma buat aku tersentap
kenapa ia harus berakhir berginj

mana pergi nilai kemanusiaan
kenapa harus berakhir berginj
dimana anak yang harus menjaga dia
kenapa, susah sangat ke nak jaga dia

fikirkan selagi kamu masih ada otak

credit photo to 
@adeepnair •
tie dye shirt’s •
handmade •
limited only
sale at pasar boco • 
this saturday •
at central market •

credit photo to
@adeepnair •
tie dye shirt’s •
handmade •
limited only
sale at pasar boco •
this saturday •
at central market •

by @sasnaxclothing “inilah design pertama.. coming soon.. insyaAllah.. 06/06/2014 nie bakal dikeluarkan.. #designsasnax” via @PhotoRepost_app

support my lokal produk.. For more information follow @sasnaxclothing street wear made by the youths for the youths.

by @sasnaxclothing “inilah design pertama.. coming soon.. insyaAllah.. 06/06/2014 nie bakal dikeluarkan.. #designsasnax” via @PhotoRepost_app

support my lokal produk.. For more information follow @sasnaxclothing street wear made by the youths for the youths.

Untung tuan punya badan tertiba masok photo dekat explore.. Hahaha macam mana boleh masuk tak sure pulak.. Yang penting dapat masok da kira fames dah.. @patrixrawk

Untung tuan punya badan tertiba masok photo dekat explore.. Hahaha macam mana boleh masuk tak sure pulak.. Yang penting dapat masok da kira fames dah.. @patrixrawk

Semalam punya cita, hujan band perform dekat Shah Alam SACC Convention Centre dapat snap photo izzat main guitar je nak snap yang lain susah sangat sebab jauh.. Dapat ni pon dah cukup bagi aku, ni pon kira legend jugak.. Moga lagi sepuloh tahun boleh jumpa lagi..

Semalam punya cita, hujan band perform dekat Shah Alam SACC Convention Centre dapat snap photo izzat main guitar je nak snap yang lain susah sangat sebab jauh.. Dapat ni pon dah cukup bagi aku, ni pon kira legend jugak.. Moga lagi sepuloh tahun boleh jumpa lagi..

• HDR Photo • Travel At Bandung • GSHOCK Watch • Black Series • TangkubanPerahu • Lets Start Haiking • Peace & Rock • Nature • Forest • Indonesia

• HDR Photo • Travel At Bandung • GSHOCK Watch • Black Series • TangkubanPerahu • Lets Start Haiking • Peace & Rock • Nature • Forest • Indonesia

HDR photo • MY • Sky Blue • GSHOCK • Bandung Travel • Throwback Photo • HDR world •

HDR photo • MY • Sky Blue • GSHOCK • Bandung Travel • Throwback Photo • HDR world •

• HDR PHOTO • Ambulance Van • Hmm • GoodBye World • Sadness • Friday Photo • Seremban Hospital •

• HDR PHOTO • Ambulance Van • Hmm • GoodBye World • Sadness • Friday Photo • Seremban Hospital •